Installation CRM after redeployment

Hi, I'm trying Microsoft Dynamics CRM Analytics Foundation. I can restore the database ok, also run the redeployment without any problem but when i want install the CRM with connecting to the exis...

Id #2926 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by dyacarino | Created: Jul 30, 2007 at 12:59 PM by dyacarino

deploying analytics

Am using the Deployment Guide for Analytics and have received error build messages when executing .sln files for sections 5.22 step 6 and 5.24 step 3.   Also, completed option 1 of section 5.26. N...

Id #2894 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by bob8895 | Created: Jul 25, 2007 at 6:09 PM by bob8895

Reports in CRM

Hi there,   None of the reports are working in the CRM Opportunity, leads or any of the other components. It seems to be a permissions issue as well as not initialising components properly. I have ...

Id #2780 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by surfbluedog | Created: Jul 12, 2007 at 3:33 AM by surfbluedog

OMGLOL!

Both solutions were required when I tried it. I had to manually map across all of the users AND I had to switch the revision number on the database (from 0 to 1232).

Id #2700 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by austinsc | Created: Jun 30, 2007 at 7:27 PM by austinsc

deploying on Japanese environment

The following problems occurred while deploying Analytics Foundation on a Japanese environment (WinSv2003 and SQL2005 EE).   When the cube is deployed on a SQL Server(Japanese), the KPI report c...

Id #2288 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by seiju | Created: May 18, 2007 at 4:51 AM by seiju

What is required for Analytics ?

Hi There,   Is this product going be inclued in the next release ?     As of now what is needed to purchase. For example most of my customers will be running standard edition of crm with sbs, shar...

Id #1989 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by Syd | Created: May 6, 2007 at 7:45 AM by Syd

Sharepoint Sales Portal

Hi,   I have a issue using the Sales Portal, some web parts are giving an error (see screenshot) I have the following files in wpcatalog directory : C:\Inetpub\SPSAnalytics\wpcatalog>dir Volume in...

Id #1169 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by chicanos | Created: Apr 25, 2007 at 9:31 PM by chicanos

Answers and a Question

I ran into the same issues listed here: Sales Analytics not working correctly AND question around the Dept pages. I am building this up on top of the May 2006 CRM demo VM.   Answer 1: attached is n...

Id #996 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by infomod | Created: Apr 25, 2007 at 9:25 PM by infomod

Authentication Error after restoring Sample Database

Hi,   After restoring the databases from the .bak files, I cannot log in to the CRM application. I tried using the Redeployment Wizard to map the DB users to the Active Directory users, but after t...

Id #802 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by bursteg | Created: Apr 25, 2007 at 9:20 PM by bursteg

Sales and Service Analytics Webparts error

I have been going through the deployment guide but have hit a problem with the scorecards. I've followed the process from page 14 & 15 (publish)and 29 & 30 (SharePoint Restore). The process seems t...

Id #732 | Release: None | Updated: Feb 13, 2013 at 9:47 PM by mikkelsen2000 | Created: Apr 25, 2007 at 9:18 PM by ifgood